Har du lyst til å bli med å drive Nord-Europas eldste rockeklubb?

Den 17. mai 1969 åpnet Hulen dørene for første gang. I snart 50 lange år har Hulen vært en av landets viktigste kulturinstitusjoner og er i dag den eldste rockeklubben i Nord-Europa – selv om sjangerbredden har utvidet seg siden den gang – og har blant annet vunnet årets konsertarrangør 2001 og 2011. Hulen drives utelukkende på frivillig basis, av engasjerte og musikkinteresserte mennesker. De erfaringene og opplevelsene du får etter å ha jobbet hos oss er verdt langt mer enn tapt skjønnhetssøvn og sofatid. Som en ekstra bonus får du over 100 nye venner for livet!


Hvorfor bli frivillig på Hulen?

· Gratis inngang på konserter og arrangement du sent vil glemme
· 100 nye musikkengasjerte medarbeidere og venner
· Mulighet for gjestelisteplass på andre konsertstedet i byen
· Inngang på Hulens internarrangement
· Internpris i baren
· Etter 2,5 år vil du ha disse fordelene for resten av ditt liv!


Hva kan jeg jobbe som på kveldstid?

Artistvert: Som artistvert passer du på artistene, du er deres kontakt når de er på Hulen, og finner løsninger på eventuelle situasjoner og spørsmål som skulle oppstå. Du tar imot artistene, lager mat, kaffe, holder styr på backstageområdet og passer på at artistene får en fantastisk opplevelse på Hulen, som de sent vil glemme!

Bartender: Som bartender på Hulen er oppgaven din å ekspedere kunder på en hyggelig og effektiv måte i en av Hulen’s to barer og i garderoben. Du kommer til å jobbe på et fast barlag med fast barleder og jobbe etter en fastsatt rulleringsliste.

Fotograf: Som fotograf på Hulen er det påkrevd å ha eget utstyr, samt litt fotoerfaring fra før av. Du jobber på kveldstid sammen med mange andre hyggelige frivillige! I etterkant av et arrangement, er det du som redigerer dine egne bilder og de ferdigstilte bildene blir lagt ut på sosiale medier.

Stagecrew: Som en del av stagecrewgruppen på Hulen har du ansvar for at utstyret til artistene kommer på plass på scenen, stå scenevakt under konserten for å se til at publikum og artistene har det bra, og hensiktsmessig rydde utstyr etter konserten.

Vert: Som vert på Hulen har du som oppgave, sammen med vertlaget ditt, å være dørvakt, streife i lokalet, rydde glass og bevertning av Hulen’s gjester. Gjennom kvelden vil vertlaget rullere mellom de ulike oppgavene. Du vil komme til å jobbe på et fast vertlag med fast vertleder, og jobbe etter en fastsatt rulleringsliste.

Hovedansvarlig: Har du en lidenskap for økonomi eller ledelse? Som hovedansvarlig er du ansvarlig for at arrangementer på kveldstid blir gjennomført på en hensiktsmessig måte. Arbeidsoppgaven din blir å lede de frivillige, samt ha ansvar for økonomien, på din arbeidsvakt.

DJ: Som DJ har du ansvar for at det blir spilt hensiktsmessig musikk før og etter en konsert, samt å være med på å lage nye spennende DJ-konsepter som er eksklusive for Hulen. Du kan også bli med i et av DJ-konseptene som Hulen allerede har. Er du kreativ, glad i musikk og elsker å lage liv og røre i publikumet under Nygårdshøyden, så er absolutt DJ-stillingen passende for deg!

Hva kan jeg jobbe som utenfor åpningstid?

Booking: Som booker ved Hulen jobber du systematisk for å booke band og artister til Hulen, i flere forskjellige sjangre, slik som blant annet rock, blues, jazz, electronica, pop, metall, indie og mye mer! Booking er den ultimate vei inn i musikkbransjen, og ingen plass er bedre å i booking, enn på Hulen!

Design: Som designer på Hulen er det du som lager plakater til arrangement Hulen avholder. Det er påkrevd at du har erfaring innen grafisk design fra før av.

Plakat: I plakatgruppen jobber du i et team hvor hovedoppgaven blir å hensiktsmessig og synlig henge opp plakater i Bergen sentrum. Du vil jobbe én gang i uken og passer perfekt for deg som er under 18 eller til deg som vanligvis har en hektisk hverdag!

SoMe: som SoMe-medarbeider (sosiale medier) kan du enten jobbe innen facebook-avdelingen, eller som instagrammer. Du vil ha et tett forhold med vår PR-ansvarlig, og oppgaven din blir å publisere arrangement, bilder, musikkvideoer og annet promomateriell på vår facebookside, hjemmeside eller instagramprofil.

Mattis: er du nevenyttig, eller skulle ønske du var det? Som mattis (vedlikeholdsarbeider) ved Hulen sørger du for at innsiden av Hulen ser fresh ut! Arbeidsoppgaver er alt fra maling av fjellveggene til bygging av møbler og dekorasjoner, og reparasjoner av stort og smått på Hulen. Som mattis har du en av de mest fleksible arbeidstidene, og kan jobbe når du vil utenfor arbeidstidene! Man trenger ikke erfaring på forhånd, og nye mattiser får god opplæring og tilgang til mye utstyr! Det absolutt beste med å være mattis er at man får la kreativiteten gro, være oppfinnsom og løsningsorientert.

Er du interessert i å bli frivillig på Hulen, har spørsmål til noen av stillingene eller lurer på noe generelt sett? Send en epost til vår frivilligansvarlig på frivillig@hulen.no!