ROCK LØS. BLI FRIVILLIG.

Alle trenger et sted å kunne være seg selv. Alle trenger et sted hvor man kan uttrykke seg akkurat som man vil. Vi inviterer DEG til å rocke løs livet, og bli med oss på en av de eldste rockeklubbene i Europa! 

Som frivillig på Hulen, kommer du i tett kontakt med musikkbransjen, du får venner for livet, rå interne fordeler, og en fantastisk pynt på CV’en.  Hulen drives utelukkende på frivillig basis, av engasjerte og musikkinteresserte mennesker.

De erfaringene og opplevelsene du får etter å ha jobbet hos oss er verdt langt mer enn tapt skjønnhetssøvn og sofatid!

 

 

Let your freak flag fly!

 

Hva kan jeg jobbe som?

På Hulen har vi forskjellige stillinger som er nødvendige for å holde i gang fete konserter og arrangement hver uke. Hulen er drevet av frivillige, så vi er avhengig av våre interne! Nedenfor kan du lese mer om hver av stillingene vi tilbyr, og hva du kan få ut av dem.

Kveldstid

Utenfor åpningstid

Vert

Som vert på Hulen har du som oppgave, sammen med vertlaget ditt, å være dørvakt, streife i lokalet, rydde glass og bevertning av Hulens gjester. Gjennom kvelden vil vertlaget rullere mellom de ulike oppgavene. Du vil komme til å jobbe på et fast vertlag med fast vertleder, og jobbe etter en fastsatt rulleringsliste.

Dette er perfekt for deg som vil starte enkelt og rett på sak! Å være vert er en sosial jobb der du alltid får hjelp av dine medverter og vertleder. I denne stillingen lærer du tålmodighet, og er flott til deg som vil jobbe i team. 

Bartender

Som bartender på Hulen er oppgaven din å ekspedere kunder på en hyggelig og effektiv måte i en av Hulens to barer og i garderoben. Du kommer til å jobbe på et fast barlag med fast barleder og jobbe etter en fastsatt rulleringsliste.

Å være bartender er en enkel stilling der du står bak baren mesteparten av kvelden. Dette er supert for deg som vil ha litt erfaring i betjening, og her får du muligheten av å lære litt om ulike øl og drikkevarer! Ingen forkunnskaper nødvendig!

Foto: Rebecca Eva Perry

Artistvert

Som artistvert passer du på artistene, du er deres kontakt når de er på Hulen, og finner løsninger på eventuelle situasjoner og spørsmål som skulle oppstå. Du tar imot artistene, lager mat, kaffe, holder styr på backstageområdet og passer på at artistene får en fantastisk opplevelse på Hulen, som de sent vil glemme!

Denne stillingen er for deg som liker å snakke med nye mennesker, og kan følge med etter tidsplanen. Her kommer du i kontakt med  band og artister fra hele verden, et innblikk rett inn i musikkverden!

Stagecrew

Som en del av stagecrewgruppen på Hulen har du ansvar for at utstyret til artistene kommer på plass på scenen, stå scenevakt under konserten for å se til at publikum og artistene har det bra, og hensiktsmessig rydde utstyr etter konserten.

Denne enkle, men superviktige stillingen er for deg som vil begynne rolig! Her får du muligheten til å lære litt om tech, og har sikret plass på å se konsertene på nært hold! Ingen forkunnskaper om utstyr trengs!

Foto: Lauris Greidans

Koordinator

Har du en lidenskap for økonomi og vil ha litt ledererfaring? Som koordinator er du ansvarlig for at arrangementer på kveldstid blir gjennomført på en hensiktsmessig måte. Du har ansvar for økonomien under kvelden, og i tett samarbeid med vertleder og barleder har dere ansvar ovenfor å lede de frivillige på jobb, om noe viktig skulle oppstå. 

En fantastisk, rolig stilling for deg som vil lede i team, og liker å ha orden på ting. Selv om mye av arbeidet er på kontoret, vil du i denne stillingen kunne hjelpe til med vanskelige valg og avgjørelser sammen med de andre ledere på jobb. 

Foto: Lauris Greidans

Hva får jeg for å jobbe her, da?

  • Gratis inngang på konserter og arrangement du aldri vil glemme!
  • 100+ nye musikkengasjerte medarbeidere og venner
  • Mulighet for gjestelisteplass på andre konsertsteder i byen
  • Inngang på Hulens internarrangementer
  • Internpris i baren
  • Mulighet for jobbattest til din CV
  • En vei inn i Bergens lokale musikkbransje

Og det beste er, etter 2,5 år vil du ha disse fordelene for resten av ditt liv!*

*jobber du ekstra vakter og hjelper til,  får du muligheten til å få våre faste fordeler tidligere!

BLI MED, BABY.

Vil du prøve ut en stilling eller bare har et spørsmål? Send oss en uforpliktet henvendelse nedenfor! Husk at du alltid kan prøve ut stillingen før du skriver kontrakt. Din henvendelse går direkte til vår Frivilligansvarlig, som vil så fort så mulig svare på din mail. Husk å sjekke søppelpost!
Ta kontakt på: frivillig@hulen.no

Visit Us

office HOURS

Stiftelsen Hulen (1969-2024)

Layout: Luiza Portela